menu
Stand Up Comedy Night

Wegens succes extra stand-up comedyshow bij Bergse Bossen

Comedynight in Grand Café Bergse Bossen

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari wordt Grand Café Bergse Bossen weer omgetoverd tot het toneel van de ondertussen welbekende Stand Up Comedy Night. Dit evenement heeft eigenlijk geen toelichting meer nodig. Maar voor degenen die het nog niet kennen een korte samenvatting: een avondvullend programma met geestige en afwisselende comedians, aan elkaar gepraat door een scherpe MC in een lekker bruincafé-sfeertje; comedy kijken, samen genieten en ondertussen een fris biertje of een lekker glas wijn al dan niet met bitterballen! En nog beter; eerst even lekker eten in dit zelfde Grand Café met z’n tweeën, een vriendengroep of met het gezin, en dan 1e rang zitten!

Beide avonden spelen er verschillende comedians. Bekijk het programma per avond op hier.

Meet the comedians:

  • Jeroen Pater (MC)

Snel, actueel, direct, met soms een rare twist. Deze topcomedian loopt al 15 jaar in het internationale circuit en er zijn weinig plekken waar hij nog niet heeft gestaan. Zorgt als MC voor vlotte en rake interactie met het publiek.

 

  • Arie Koomen

Bekend van de Lama’s en ander improvisatietheater en zelfs winnaar van de Televizier ring. Zijn nieuwe show draait nu in alle grote theaters en is getest en goedgekeurd door konijntjes. En die moesten lachen.. Absurdistisch en soms meer cabaret dan stand up maar altijd grappig.

 

  • Victor Luis van Es

Super dat één van de jongste comedians erbij is! Zo ziet u zelf hoe comedytalent er uitziet. Speelde mee met Najib Amali, tourde met Javier Guzman en kreeg openlijk lof van Jochem Myjer. Leuk om te zien, sterke verhalen, slimme inzichten, dit jonge talent steelt vast ook uw hart.

 

  • Vera van Zelm

Het bewijs dat vrouwen net zo grappig zijn als mannen staat 13 februari op de “open spot”. Was in 2010 finalist bij de Culture Comedy Award, had al een eigen radioprogramma  en speelt regelmatig in Toomler.

 

  • Tim Hartog

Won zo ongeveer alle cabaretfestival prijzen die er te winnen zijn en wist al op jonge leeftijd dat hij comedian wilde worden. Onderhoudend, amusant met maatschappelijke relevantie. Tim heeft meteen de lachers op zijn hand en weet het publiek ook blijvend te boeien.

  • Silvester Zwaneveld

Bekend van de Arie & Silvester Show. Silvester is een bloedstollende verteller en zorgt voor de diepgang in de show.

 

De avond beloofd weer onvergetelijk te worden. De zaterdagavond is al uitverkocht dus zorg dat je er snel bij bent!

Koop tickets online of bij de receptie van Hotel Bergse Bossen, Traay 299 in Driebergen

Maak de avond compleet met een smakelijk driegangenmenu voordat de show begint! Kijk op www.bergsebossen.nl/standupcomedy  voor meer informatie of like Bergs Bossen op Facebook en blijf op de hoogte van alle events.