menu
images0-persgroep

Bijzondere Kunstlezing Anton Heyboer: 22 november

Hotel Bergse Bossen is dit najaar de locatie voor een bijzonder expositie. De ‘Twin Collectie’ van werken van Anton Heyboer zijn te zien, en te koop. De Twin Collectie is een beroemde verzameling, bij elkaar gebracht door de tweeling Trees en Willy van Kleef. Werken van Heyboer hangen in musea overal ter wereld, van Tate Londen tot MoMa New York, maar Heyboer zelf noemde de Twin Collectie de mooiste.

De tweeling heeft hart voor het werk van Heyboer, dat spreekt voor zich, en vertelt er graag over. In een lezing op 22 november, om 20:00 uur, zullen de dames uitgebreid spreken over deze bijzondere kunstenaar. Het is een uitgelezen kans om meer te horen over het werk van Heyboer, en de man zelf, van twee liefhebbers die niet alleen zo’n mooie verzameling hebben weten te bemachtigen, maar Anton Heyboer ook persoonlijk kenden.

Wilt u erbij zijn? Dat kan. Stuur een mail naar info@bergsebossen.nl.