menu
images0-persgroep

Kunstlezing over Anton Heyboer op 22 november 2016

Hotel Bergse Bossen is dit najaar de locatie voor een bijzonder expositie. De ‘Twin Collectie’ van werken van Anton Heyboer zijn te zien, en te koop. De Twin Collectie is een beroemde verzameling, bij elkaar gebracht door de tweeling Trees en Willy van Kleef. Heyboer zelf noemde het de mooiste collectie die hij kende. De tweeling heeft hart voor het werk van Heyboer, en verteld er graag meer over. Bijvoorbeeld op 22 november, om 20:00 uur. Het is een uitgelezen kans om meer te horen over het werk van Heyboer, en de kunstenaar zelf, van twee liefhebbers die niet alleen zo’n mooie verzameling hebben weten te bemachtigen, maar Anton Heyboer ook persoonlijk kenden.

Wil je erbij zijn? Stuur een mailtje naar info@bergsebossen.nl