menu
Laden Evenementen

Comedy Night

20 januari- 20:00 - 23:00
| €13,50
Comedy Night januari 2017

Comedy Night op vrijdag 20 januari 2017!

Daar is ‘ie weer: de Comedy Night bij Bergse Bossen, deze keer op vrijdag én zaterdag. Een gouden formule van geweldige stand-up comedy in het sfeervolle Grand Café. En zoals altijd is er de combideal voor wie helemaal geen zin heeft om te haasten met koken: lekker eten én stand-up comedy voor een wel heel aantrekkelijke prijs.

De comedians

Drie comedians, een aanstormend talent én Master of Ceremony zijn weer van de partij. En voor deze editie staat weer geweldige comedy op het menu, met een diversiteit aan grappenmakers. Like ons op Facebook  of schrijf je in voor de nieuwsbrief  voor het laatste nieuws.

De headliner van 20 januari is…

Nigel Williams! Deze Vlaamse comedian uit Antwerpen heeft een behoorlijk c.v. opgebouwd. En niet alleen op het podium. Hij opende een comedy club, schreef het boek ‘Had ik maar een vak geleerd’ en gaf zijn ongezouten mening in televisieprogramma Volt. Een veelzijdige comedian, politiek, scherp en met mooie observaties. Hij opende voor de wereldberoemde comedian Bill Burr in De La Mar Amsterdam, en dat zegt wat.

Tickets en combideal

Reguliere tickets kosten € 13,50 (voor studenten € 11,00) en aan de deur (indien nog voorradig) € 16,00 (studentenprijs € 13,50).
Voor slechts € 21,50 extra heb je trouwens een prima combi-deal te pakken: een driegangenmenu in het Grand Café, samengesteld door onze chef (vegetarische variant altijd beschikbaar). Je kan om 18:00 uur aanschuiven voor deze heerlijke gerechten.

Vooraf:
Mouse van hammetje met truffeldressing en frisse veldsla

Hoofdgerecht:
Tante Doors beter leven kip met dikke Vlaamse frieten, mayo en een appelcompote

Toetje:
Warme apfelstrudel uit de oven met vanillesaus