menu
Laden Evenementen

Comedy Night

21 januari- 20:00 - 23:00
| €13,50
Comedy Night januari 2017

Comedy Night op zaterdag 21 januari 2017!

Daar is ‘ie weer: de Comedy Night bij Bergse Bossen. Een gouden formule van geweldige stand-up comedy in het sfeervolle Grand Café. En zoals altijd is er de combideal voor wie helemaal geen zin heeft om te haasten met koken: lekker eten én stand-up comedy voor een wel heel aantrekkelijke prijs.

De comedians

Drie comedians, een aanstormend talent én Master of Ceremony kun je ook deze keer weer zien schitteren op het podium. Wie we deze keer hebben gevraagd te komen optreden? Like ons op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief, daarin lees je alles.

De headliner van 21 januari

Roel C. Verburg zal op 21 januari het podium bestieren. Deze comedian is inmiddels een bekende naam in het Nederlands clubcircuit. Met zijn stoere gitaar en jolige humor wint hij ieder publiek voor zich. Hij is regelmatig op de radio met ludieke liedjes over actualiteiten en is een vaste comedian bij BNN’s one-liner show Padoem Patsss. Zijn satirische liedje Slechtste Rapper van de Straat werd meer dan een half miljoen keer bekeken op YouTube. Kijk het filmpje hier.

Tickets en combideal

Reguliere tickets kosten € 13,50 (voor studenten € 11,00) en aan de deur (indien nog voorradig) € 16,00 (studentenprijs € 13,50).
Voor slechts € 21,50 extra heb je trouwens een prima combi-deal te pakken: een driegangenmenu in het Grand Café, samengesteld door onze chef (vegetarische variant altijd beschikbaar). Je kan om 18:00 uur aanschuiven voor deze heerlijke gerechten.

Vooraf:
Mouse van hammetje met truffeldressing en frisse veldsla

Hoofdgerecht:
Tante Doors beter leven kip met dikke Vlaamse frieten, mayo en een appelcompote

Toetje:
Warme apfelstrudel uit de oven met vanillesaus