menu

Nieuws

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
8
entree-balk

Bergse Bossen krijgt bushalte

24 november 2016

Goed nieuws: vanaf 11 december 2016 komt een nieuwe bushalte op de Traaij, en deze ligt zó dicht bij Bergse Bossen dat deze de naam ‘Halte Bergse Bossen’ zal dragen. De bushalte ligt aan een nieuwe buslijn, nummer 381, die ook bij NS station Driebergen-Zeist zal stoppen. Dus het wordt nóg gemakkelijker om bij Bergse Bossen te komen.

We zijn erg blij met het besluit van de gemeente om de nieuwe buslijn toe te staan. Met de OV-fiets, de milieuvriendelijke shuttle-service en taxi konden onze gasten al gemakkelijk bij Bergse Bossen komen; met de bus is daar een prima optie aan toegevoegd.

Nieuwe avondtarieven zaalverhuur

8 november 2016

In de avonduren een zaal nodig voor een cursus, vergadering of een bijeenkomst? Dat treft! Hotel en Conferentiecentrum Bergse Bossen heeft een drietal praktische vergaderarrangementen samengesteld. Niet alleen zult u binnen deze arrangementen precies vinden wat u zoekt, ook is de prijs bijzonder schappelijk.

Dus wilt u een zaal, en lekker snel starten met bijvoorbeeld een kop soep en broodje voor uw cursisten of collega’s, boek dan één van onze aantrekkelijke arrangementen? Dan kunt u deze boeken bij ons.

U zult niet alleen merken dat Bergse Bossen een fijne plek is om te werken, met alle faciliteiten die u nodig heeft; ook zijn het Grand Café en de Lounge tot laat in de avond open. Dus uw groep hoeft niet na afloop niet meteen het pand te verlaten, maar kan nog rustig een kop koffie of borrel pakken. Wel zo prettig. En parkeren kan voor de deur.

Kijk hier voor meer informatie, u vindt de tarieven in de eerste PDF van de pagina.

images0-persgroep

Bijzondere Kunstlezing Anton Heyboer: 22 november

27 oktober 2016

Hotel Bergse Bossen is dit najaar de locatie voor een bijzonder expositie. De ‘Twin Collectie’ van werken van Anton Heyboer zijn te zien, en te koop. De Twin Collectie is een beroemde verzameling, bij elkaar gebracht door de tweeling Trees en Willy van Kleef. Werken van Heyboer hangen in musea overal ter wereld, van Tate Londen tot MoMa New York, maar Heyboer zelf noemde de Twin Collectie de mooiste.

De tweeling heeft hart voor het werk van Heyboer, dat spreekt voor zich, en vertelt er graag over. In een lezing op 22 november, om 20:00 uur, zullen de dames uitgebreid spreken over deze bijzondere kunstenaar. Het is een uitgelezen kans om meer te horen over het werk van Heyboer, en de man zelf, van twee liefhebbers die niet alleen zo’n mooie verzameling hebben weten te bemachtigen, maar Anton Heyboer ook persoonlijk kenden.

Wilt u erbij zijn? Dat kan. Stuur een mail naar info@bergsebossen.nl.

kerst-lichtjes-foto

Met uw collega’s in winterwonderland

21 oktober 2016

Ieder jaar wordt het Grand Café van Bergse Bossen omgetoverd tot prachtige locatie voor ieder feestelijk samenzijn. Met een haardvuur, kerstbomen, lichtjes en buiten de vuurkorven aan is het de perfecte omgeving voor een kerstdiner, nieuwjaarsborrel of eindejaarsbijeenkomst. Het voordeel van Bergse Bossen is heel simpel:

  • Prachtige ambiance in een schitterde omgeving, midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug
  • Scherp geprijsde arrangementen voor diner, borrel of een combinatie
  • Maatwerk mogelijk voor extra’s zoals presentaties of live entertainment
  • Bergse Bossen is centraal gelegen, prima bereikbaar en er is parkeergelegenheid genoeg

Meer informatie? Kijk eens hier.

Bergse Bossen DSC_2189

Dank u wel voor de positieve feedback!

8 juni 2016

Alle gasten die de afgelopen maanden bij Bergse Bossen hebben overnacht zijn gevraagd om hun feedback. Tezamen met een aantal punten waar we scherp op blijven kregen we vooral zeer positieve beoordelingen. Het cijfer dat we gemiddeld krijgen? Een 8.8!

Location, location

Onze gasten is gevraagd ons op verschillende punten te beoordelen. En zij zijn vooral erg te spreken over de prijs-kwaliteitverhouding. En dat is mooi, want wat ons betreft moet deze altijd in uitstekende verhouding zijn. Deze werd beoordeeld met een 8.6. De service, ook een speerpunt natuurlijk, kreeg maar liefst een 8.9. De loftrompet werd afgestoken over – hoe kan het ook anders – die mooie natuur. Als locatie werd Bergse Bossen met een 9.1 beloond.

Stijgende lijn

Vanaf februari zijn de beoordelingen gevraagd en bijgehouden. In februari kregen we nog een 8.2 gemiddeld, maar vanaf maart zette een stijgende lijn in en in mei was dat cijfer een 9.2. Een greep uit de reviews:

“Wij hebben een prima verblijf gehad, goede kamers, prima ontbijt en diner en attent personeel!”
Mevrouw Boogaards

“De ligging van jullie hotel is werkelijk prachtig.”
T. Kuste

“Erg prettig. Ik vond het personeel erg vriendelijk, open, gezellig, betrokken!”
M. Janssen

Feedback blijft belangrijk, dus communiceer uw ervaring met ons. We blijven scherp op onze service, prijzen en verblijfs-ervaring. En die prachtige natuur, die blijft lekker zoals ze is.