menu

Nieuws

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
7

Verwen mama met een heerlijke Moederdagbrunch!

18 april 2017

Zondag 14 mei Moederdagbrunch bij Bergse Bossen

Voor alle lieve moeders die het hele jaar door druk zijn met van alles regelen, met plannen, broodtrommels vullen, maaltjes koken, wassen draaien, als taxibedrijfje voor de kinderen  fungeren  etc., verzorgen we hier bij Bergse Bossen, in ons gezellige Grand Café, het ideale Moederdagcadeau: een met zorg bereide, royale Moederdagbrunch, met overheerlijke huisgemaakte gerechten en lekkere drankjes! Uiteraard worden de moeders feestelijk ontvangen met een glaasje Prosecco rosé. Daarna hoeven ze alleen nog maar aan te schuiven, aan het voor jullie gereserveerd tafeltje, om zich vervolgens vreselijk te laten verwennen.

Vanaf 11.00 uur zijn jullie van harte welkom en het buffet is tot 13.30 uur geopend.
Volwassenen  betalen € 29,50 p.p. inclusief genoemde drankjes.  Kinderen van 4 tot 12 jaar betalen € 15,00 p.p. en kids tot 4 jaar mogen gratis mee-eten .

Voor de kids richten we een spelletjeskamer in en de wat grotere kinderen kunnen speciaal voor mama een leuk cadeautje knutselen. We vertellen nog niet wat het is…, anders is het geen verrassing meer!

Kijk voor meer informatie en het Moederdag-buffetmenu even hier.

Het is officieel: we zijn ‘TOP Bergse Bossen’

30 maart 2017

Bergse Bossen vanaf nu Toeristisch Overstappunt (TOP)

Nou wáren we natuurlijk al helemaal TOP ;), maar nu dus ook officieel.
TOP staat voor Toeristisch Overstappunt. Dit is een startpunt, goed bereikbaar per auto en met ruime parkeergelegenheid, waar mensen de auto kunnen achterlaten om vandaar uit heerlijk te fietsen of te wandelen. Vanaf elke TOP zijn er bewegwijzerde wandelroutes en fietsroutes te volgen, die de fietsers en wandelaars  laten kennismaken met de mooiste plekjes in de omgeving. Bij de Toeristische Overstappunten zijn informatiezuilen aanwezig met een kaart van de omgeving en informatie over bezienswaardigheden in de buurt van de routes. De fiets- en wandelroutes die op  onze zuil staan, zijn verkrijgbaar bij de receptie van het hotel.

Horeca en fiets-oplaadpunt
Bij Grand Café Bergse Bossen kun je terecht voor een lekker kopje Fairtrade koffie met huisgemaakte taart voordat je op pad gaat. Maar ook een gezonde en met zorg bereide lunch op ons zonnige terras behoort tot de mogelijkheden. En wat dacht je van een heerlijk verkoelend drankje met een borrelgarnituur na een actieve dag in de buitenlucht?

Bergse Bossen beschikt over diverse oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Opening
De officiële opening van TOP Bergse Bossen volgt nog! Houd hiervoor de website en onze Facebookpagina goed in de gaten.

 

 

Datum nieuwe Comedy Night bekend!

28 maart 2017

Save the date!

De Comedy Night van 25 maart jl. was weer volledig uitverkocht en een doorslaand succes. Gelukkig staat de nieuwe Comedy Night alweer gepland! En wel op zaterdag 10 juni!

Zet die datum dus maar vast in je agenda. Informatie over de line up volgt z.s.m. Houd hiervoor onze website en vooral onze Facebookpagina in de gaten. Daar vermelden we de laatste nieuwtjes en ook wanneer de kaartverkoop van start gaat.

Eén ding is al zeker: er gaat geschaterd worden!

MTB-vignetten 2016-2017 nu verkrijgbaar

16 februari 2017

Wist je dat je vanaf Bergse Bossen binnen no-time op een mooie mountainbike-route zit? En je bent wel zo snel op pad als je meteen een MTB-vignet kan kopen. Daarom zijn de nieuwe MTB-vignetten voor dit jaar zijn weer te krijgen bij de receptie van Hotel Bergse Bossen.

Het vignet is een kalenderjaar geldig en kost maar €7,50. Met je bijdrage kunnen de paden, met behulp van vrijwilligers, worden onderhouden.

Meer lezen over mountainbiken in onze omgeving? Kijk hier.

Kunstexpositie Henk Smeekes

7 februari 2017

Expositie Henk Smeekes
Loop na een wandeling of een fietstocht eens een rondje door de hal, de Lounge en gangen, want daar hangen sinds 30 januari de werken van Henk Smeekes. Bergse Bossen geeft graag ruimte aan kunstenaars om te exposeren, voor het plezier van onze gasten en om de kunstenaar de mogelijkheid te geven zijn werk te tonen.

De kunstenaar
Henk Smeekes begon als grafisch vormgever, onder andere als ontwerper voor platenhoezen in de tijd van langspeelplaten. In zijn onderwerpkeuze zie je zijn liefde voor muziek en de invloed van deze tijd terug. Smeekes schildert veel iconen uit de muziekwereld, waarbij hij de karakters van de muzikanten over het voetlicht probeert te brengen.

Zijn grote inspiratiebronnen vormen mensen, muziek en licht. Zijn werk is ook te koop.

Voor meer info kun je hier terecht.