menu

Nieuws

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
7

MTB-vignetten 2016-2017 nu verkrijgbaar

16 februari 2017

Wist je dat je vanaf Bergse Bossen binnen no-time op een mooie mountainbike-route zit? En je bent wel zo snel op pad als je meteen een MTB-vignet kan kopen. Daarom zijn de nieuwe MTB-vignetten voor dit jaar zijn weer te krijgen bij de receptie van Hotel Bergse Bossen.

Het vignet is een kalenderjaar geldig en kost maar €7,50. Met je bijdrage kunnen de paden, met behulp van vrijwilligers, worden onderhouden.

Meer lezen over mountainbiken in onze omgeving? Kijk hier.

Comedy Night weer in aantocht

14 februari 2017

Zin om te lachen? Dat kan geregeld worden. Voor een avond plezier én lekker eten kun je in je agenda noteren: 25 maart Comedy Night in ons Grand Café. Zoals iedere editie staat er ook deze keer een geweldige line-up van comedians op het podium, met comedians uit Utrecht, Amsterdam en uit de Verenigde Staten!

En zoals altijd is er de diner-deal. Een heerlijk driegangendiner in brasseriestijl, geserveerd in het Grand Café. Kun je na het eten gewoon uitbuiken tijdens het lachen. Het menu van deze keer? Lekker hoor:

Vooraf
Zalmbonbon met mosterd-dille mayonaise, amandelschaafsel en rucola

Hoofdgerecht
Steak Bergse Bossen! Mooi stuk vlees met heerlijke truffelboter, dikke boerenfriet en frisse gemengde salade

Toetje
Vanillecrème met een sinaasappelsaus en volkoren crumble

Nou, dat klinkt goed toch? Voor vegetariers hebben we natuurlijk altijd een speciaal menu’tje.
Boek je tickets, en bekijk het hele programma, hier.

Kunstexpositie Henk Smeekes

7 februari 2017

Expositie Henk Smeekes
Loop na een wandeling of een fietstocht eens een rondje door de hal, de Lounge en gangen, want daar hangen sinds 30 januari de werken van Henk Smeekes. Bergse Bossen geeft graag ruimte aan kunstenaars om te exposeren, voor het plezier van onze gasten en om de kunstenaar de mogelijkheid te geven zijn werk te tonen.

De kunstenaar
Henk Smeekes begon als grafisch vormgever, onder andere als ontwerper voor platenhoezen in de tijd van langspeelplaten. In zijn onderwerpkeuze zie je zijn liefde voor muziek en de invloed van deze tijd terug. Smeekes schildert veel iconen uit de muziekwereld, waarbij hij de karakters van de muzikanten over het voetlicht probeert te brengen.

Zijn grote inspiratiebronnen vormen mensen, muziek en licht. Zijn werk is ook te koop.

Voor meer info kun je hier terecht.

 

Kom Paasbrunchen met de familie!

2 februari 2017

Paas-stress? Nergens voor nodig. Kom dit jaar naar onze Paasbrunch op 1e Paasdag. Brunchen is lekker ontspannen eten, uitslapen vooraf verplicht. Misschien ook een mooie manier om je (schoon)ouders te ontlasten..? Na de brunch heb je nog alle tijd voor een mooie fietstocht of wandeling in de prachtige omgeving van Bergse Bossen. Kunnen de kinderen mooi uitrazen. Zo heb je de dag prima geregeld. Kijk hier voor het menu, de prijzen en hoe je reserveert.

 

WinterBeats is uitverkocht!

24 januari 2017

Winterbeats is uitverkocht!! Ook aan de deur zullen er geen tickets meer te koop zijn.

Zaterdag 11 februari is Grand Café Bergse Bossen omgetoverd tot nachtclub voor WinterBeats 2017. Ieder jaar wordt alles uit de kast getrokken voor een geweldig feest voor 30-plussers uit de regio. De DJ draait muziek van nu tot in de late uurtjes.

DJ Seran

Deze keer is DJ Seran de man achter de draaitafels. Deze DJ heeft al jaren ervaring. Begon bij de radio, groeide uit tot vaste club DJ en staat nu op de meest uiteenlopende locaties een feestje te bouwen. Van kroeg tot festival, DJ Seran heeft er gestaan.

Gastoptreden DJ BastiQ

De elfjarige(!) DJ BastiQ komt een gastoptreden geven. Tijdens de talentenjacht Create! won hij met vlag en wimpel; nu mag hij zijn kunsten laten zien op WinterBeats. Het is een klein ventje, achter die grote DJ tafel, maar ga het maar zien: hij draait als een pro!

De kaarten vliegen de deur uit, dus wees er snel bij. Tickets voor WinterBeats zijn als vanouds te krijgen online, bij de receptie van Bergse Bossen, Gall&Gall Driebergen en De Mol Dranken.