menu

Gevarieerde buffetten

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Direct contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Voor ieder wat wils, wel zo praktisch

Het buffet, een klassieker voor groepen die samen gezellig en informeel willen dineren. En dat is niet zo gek, want met het buffet kan iedereen op eigen tempo eten. Chefkok Rob Bruinsma en zijn brigade verzorgen heerlijke gevarieerde buffetten, bereid met een keur aan biologische en fairtrade producten. Vegetariërs in het gezelschap? Ook zij hebben keuze genoeg.

De verschillende buffetarrangementen

Hier vind je onze keuze aan buffetsamenstellingen.

Koud/warm buffet I
(à € 24,50 per persoon)

Soep

  • Kopje soep van de dag

Koude items

  • Hollandse haring, met uitjes en zuur
  • Gerookte makreel
  • Gebraden fricandeau
  • Romige aardappelsalade met frisse bieslook
  • Frisse Griekse salade van komkommer, tomaat, feta en olijfolie
  • Bitterzoete witlofsalade, met ananas en zilte oude kaas
  • Rauwkost van het seizoen
  • Stokbrood, met roomboter en kruidenboter erbij
  • Diverse sauzen en dressings

Warme items

  • Kipsaté met pindasaus
  • Gehaktballetjes in pittige Spaanse saus
  • Kipgerecht op smaak gebracht met citroen, peterselie en knoflook
  • Vegetarische schotel van pasta, champignons en zongedroogde tomaatjes
  • Krielaardappeltjes, in de roomboter gebakken

 

Koud/warm buffet II
(à € 28,50 per persoon)

Soep

  • Kopje soep van de dag

Koude items

  • Gerookte zalm met crème fraîche
  • Gerookte forelfilet met een mierikswortelsaus
  • Rauwe ham met zoete meloen
  • Pastasalade met pesto
  • Waldorfsalade, een klassieker (salade van bleekselderij, appel en walnoten)
  • Frisse kipsalade met gerookte kipfilet, appel, mandarijn en kerrie
  • Salade van tomaat en mozzarella
  • Rauwkost van het seizoen
  • Stokbrood en ciabattabroodjes, met roomboter en kruidenboter erbij
  • Diverse sauzen en dressings

Warme items

  • Kipsaté met Indische satésaus
  • Médaillons van sappige varkenshaas met grotchampignons, sjalotjes en bacon
  • Boeuf Bourguignon, Franse klassieker van rundvlees gestoofd in wijn
  • Stoofpotje van diverse vissoorten in heerlijke roomsaus
  • Stevige spinazietaart
  • Gevulde ‘canelones’, Italiaanse pastaspecialiteit (vegetarisch)
  • Roseval aardappeltjes in de schil

 

Koud/warm buffet III
(à € 34,50 per persoon)

Soep

  • Kopje soep naar keuze (van tevoren te bepalen)

Koude items

  • Gerookte Schotse zalm met mosterd/dillesaus
  • Gerookte forel
  • Krabsalade, op ambachtelijke wijze bereid
  • Diverse hamsoorten met meloen
  • Getrancheerde rosbief met een abrikozensaus
  • Diverse ambachtelijke patés
  • Pastasalade met 3 verschillende soorten kaas
  • Waldorfsalade (salade van bleekselderij, appel en walnoten)
  • Salade Caprese (tomatensalade met mozzarella)
  • Vers fruit
  • Rauwkost van het seizoen
  • Diverse soorten brood en broodjes, met roomboter en kruidenboter
  • Tapenades, sauzen en dressings

Warme items

  • Zacht gegaarde rundersucade in een paddenstoelenjus
  • In ketjap gemarineerde kipsaté
  • Fricandeau met paprikasaus
  • Tongscharrolletjes gevuld met zalm in kreeftensaus
  • Tortilla, een Spaanse aardappel omelet (vegetarisch)
  • Vegetarische lasagne met groenten, kaas en quorn
  • Roseval aardappeltjes in de schil

Nagerechten, hoeft niet, kan wel!

Het buffet uitbreiden met een dessert of een koffietafel, is wel lekker natuurlijk. Bekijk hier de opties:

  • Ouderwetse ijscoupe Bergse Bossen € 5,25 (diverse soorten ijs, vers fruit en slagroom)
  • Salade vers fruit! Een gezond, licht dessert € 5,25
  • Dessertbuffet compleet € 12,00 (diverse mousses, bavaroises en ijs, petit fours, patisserie en verse fruitsalade)
  • Koffie en thee, met een assortiment zoetigheden € 3,50

 

Voor alle buffetten geldt een minimum van 20 personen.

Kinderen tot 4 jaar gratis; kinderen tot 12 jaar betalen 50% van de volprijs.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw.