menu

Restaurant

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Direct contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Heerlijk eten in een prachtige omgeving

Kom, zie, proef en ruik de smakelijke gerechten van onze witte brigade

Hotel Bergse Bossen beschikt over een sfeervol en ruim opgezet restaurant. In alle gerechten werken wij zoveel mogelijk met biologische en fair trade producten. Heeft u speciale dieetwensen? Vertel het ons bij uw reservering, zodat wij er tijdig rekening mee kunnen houden.

Ontbijt – € 11,50

Dagelijks wordt er voor hotelgasten een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Hier kunt u de dag rustig beginnen met verse broodjes, geurige koffie, een vers gekookt eitje en een krant. Bij een overnachting in Bergse Bossen is het ontbijtbuffet inclusief.

Lunch – € 17,50

Het lunchbuffet is zonder meer royaal te noemen met o.a. soep, warme snack, diverse huisgemaakte salades, rauwkost en meerdere soorten brood en broodjes, een ruime sortering broodbeleg, fruit en sappen.

Diner – €32,50 / i.c.m. overnachting €25,00.

Dagelijks bereiden Chefkok Rob Bruinsma en zijn brigade voor u een wisselend 3-gangen keuzemenu met keuze uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Zorg wel dat u een plekje vrij houdt voor het uitgebreide ijs- en dessertbuffet!

Voor de kinderen maken wij graag een kindermenu voor € 8,50. Kinderen tot 12 jaar kunnen ook van het buffet eten voor €15,50.

NB; Op zondagavond is het restaurant gesloten.

Tijden ontbijt, lunch en diner
Ontbijt maandag t/m vrijdag 07.00-09.30 uur
Ontbijt zaterdag 07.00-10.30 uur
Ontbijt zondag 08.00-10.30 uur
Lunch dagelijks 12.00-13.30 uur
Diner maandag t/m zaterdag 18.00-20.00 uur