menu

Fiets- & Wandelarrangement

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Direct contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Ontdek Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug te voet of op de fiets met ons Fiets- & Wandelarrangement

Wandel of fiets door de Kaapse Bossen, langs de pyramide van Austerlitz, of bezoek de vele kastelen, musea en monumenten in de omgeving. Gelegen aan de rand van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ben je zo in de natuur. Wij beschikken over uitgebreide fietsroutes die langs alle hoogtepunten van de Utrechtse Heuvelrug gaan. Ook de Kromme Rijnstreek met z’n uitgestrekte landgoederen, boerderijen en middeleeuwse kastelen ligt binnen handbereik. Voor fietsers en wandelaars heeft Bergse Bossen verschillende routes ontwikkeld. Struin door de bossen, zandverstuivingen, met pitstops op de mooiste plekjes; fiets door de hele omgeving met culturele bezoekjes aan historisch erfgoed. Met onze routes kun je ontspannen op pad, verzekerd van een prachtige dag.

2-daags Fiets- & Wandelarrangement à € 75,00 p.p. (toeslag  1-persoonskamer: € 15,00 p.n.) 

  • Ontvangst met koffie/thee en een punt appeltaart
  • 1 x overnachting in een comfortabele 2-persoonskamer met badkamer, televisie, telefoon en kluisje
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x culinair geserveerd driegangen keuzediner (incl. dessert-/ijsbuffet)
  • Routeboekje ‘Stappen & Trappen’ t.w.v. € 6,95  In dit boekje staan meerdere fiets- en wandelroutes met beschrijving van alle bezienswaardigheden onderweg
  • Knapzak (bestaande uit belegde broodjes, krentenbolletje, pakje sap, fruit, candybar)
  • Afsluitbare, overdekte fietsenstalling
  • Maak gratis gebruik van E-bike oplaadpunten voor de deur

Langer blijven? Dat kan. Een verlengingsnacht is te boeken voor € 60,00 per persoon. Dit arrangement is te boeken in weekenden, tijdens feestdagen en schoolvakanties.

Met een groep?
Het is voor fietsers mogelijk om als groep met een gids op pad te gaan langs zandverstuivingen, vennetjes, kastelen en gastvrije (bio-)boerderijen. Aanrader!

Pak dit mooie arrangement mee en geniet van de prachtige omgeving in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Reserveer dit arrangement online of neem telefonisch contact op. We zijn zeven dagen per week bereikbaar.