menu

Route vanaf NS Station

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Direct contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Met de trein richting Bergse Bossen

Het dichtstbijzijnde NS-station is Driebergen-Zeist. Dit station is vanuit heel Nederland makkelijk te bereiken. Intercitytreinen vanuit Nijmegen, Arnhem, Utrecht, Amsterdam en Den Helder stoppen hier. Kijk op de NS Reisplanner voor treintijden.

Verder reizen vanaf station Driebergen-Zeist

 • Met de OV-fiets

  Huur een OV-fiets.  Het is rond de twintig minuten fietsen, kijk hier voor meer informatie en de route.

 • Shuttle service

  Vanaf het NS-station verzorgt taxibedrijf Besseling een milieuvriendelijke shuttleservice. Deze vertrekt vanaf een speciale standplaats (te herkennen aan de borden “Groen Centraal” en het groene buspictogram), die zich tegenover de uitgang bevindt. De shuttleservice rijdt op kantoordagen van 8.00-10.00 uur en van 16.00-19.00 uur. De kosten zijn € 6,40 p.p.
  Voor reserveren, meer informatie over de shuttleservice buiten de bovenstaande tijden verwijzen wij graag naar www.ikreisgroen.nl.

 • Taxi

  Als enige Hotel / Congresaccommodatie in de omgeving biedt Bergse Bossen – dankzij de samenwerking met Aro Anders – sinds kort een eigen Taxiservice waarmee gasten voor slechts € 6,40 p.p. naar de bestemming worden gebracht (het metertarief van de overige taxi’s bedraagt ca. € 13,00). Voor grotere groepen gelden speciale tarieven. De nieuwe taxi rijdt volledig elektrisch en sluit daarmee perfect aan bij onze klimaatneutrale doelstelling in onze bedrijfsvoering. Reserveer deze taxi-service via de site van Aro Anders. Wij garanderen niet dat te allen tijde gebruik kan worden gemaakt van deze taxiservice.

 • Wandelen

  De wandeling naar Hotel Bergse Bossen is zo’n 40 minuten.

 • Met de bus

  Vanaf het station gaan bussen richting Driebergen. Bushalte Bergse Bossen bevindt zich direct voor de ingang van het hotel. Kijk bij de OV-planner voor meer informatie (adres voor bestemming: Bushalte Bergse Bossen, Driebergen)