menu

Seniorenvakantie

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Direct contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Compleet verzorgde seniorenvakanties

De seniorenreizen van Hotel Bergse Bossen zijn er om je helemaal in de watten te leggen. In de zomer hebben we verschillende programma’s; in de winter het kerstprogramma. Iedere week zijn er weer leuke excursies, prettig gezelschap, gezellige avonden en heerlijk eten.

  • Hotel Bergse Bossen ligt midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, en is omringd door natuur, rust en ruimte
  • Alles is gelijkvloers in het hotel en toegankelijk voor mensen met een rollator of rolstoel
  • Centraal gelegen in Midden Nederland, vlakbij Utrecht
  • Oplaadpunten voor de elektrische fiets staan tot je beschikking

Onze kamers

Alle 65 gelijkvloerse kamers hebben een compleet ingerichte badkamer, een TV, radio, telefoon en kluisje. Er is WiFi en vanuit de kamers is er altijd uitzicht op het groen.

Het hotel

Hotel Bergse Bossen beschikt over een restaurant, een sfeervolle lounge en een gezellig Grand Café met zonnig terras. Het hotel ligt midden in het bos maar is toch erg goed bereikbaar.

Maaltijden

Tijdens de seniorenvakantie serveren we dagelijks drie voortreffelijke maaltijden. ’s Morgens en ’s middags staat er in het gezellige restaurant een uitgebreid buffet klaar. Het diner bestaat uit een dagelijks wisselend driegangenmenu dat zout- en vetarm bereid wordt. Speciale dieetwensen? Laat het ons weten, dan houden we hier rekening mee.

Activiteiten en excursies, iedere vakantie anders

Tijdens de vakantieweken is er van alles te doen.  Artiesten treden regelmatig op in het Grand Café, we organiseren filmmiddagen, een doe-middag en de traditionele bingo met mooie prijzen. We gaan er op uit met de bus en organiseren activiteiten op het water. Kortom, alle reden om naar Bergse Bossen te komen.

De vakantieweek voor kerst 2016 is al volgeboekt!

Wist je dat we ook een populaire locatie zijn voor bridgedrives? Zelf een bridgedrive organiseren en een goede ruimte nodig? Dat kan bij ons.