menu

Teus

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Cadeaus waar je blij van wordt

2 december 2016

Tuurlijk kun je dit jaar weer spullen geven, maar is het niet veel leuker om iemand mee te nemen naar een leuk uitje? Dan heb je dubbel lol, want je maakt iemand blij, én je hebt zelf ook een mooie avond. Dus voor die leuke collega, je zus die je veel te weinig spreekt, of je beste vriend die er écht eens een avondje uit moet: drie cadeautips. En ze komen allemaal uit je printer, makkelijk!

Maak samen de dansvloer onveilig

Ga samen de hele avond dansen, met een ticket voor Winterbeats! Dit avondje uit voor 30-plussers in Driebergen wordt ongetwijfeld weer een feest om nog lang over na te praten. Op 11 februari is het weer zover: DJ’s, cocktails, en zoals altijd zal het Grand Café van Bergse Bossen weer tot fantastische club worden omgetoverd. Dus dansschoenen aan, samen ouderwets lol hebben en je afvragen of die laatste cocktail nou je derde of vierde was. Ook een idee: twee mensen die écht samen weer ’s uit moeten – lees: ouders – kun je deze tickets ook cadeau geven. Pas jij op de kinderen. Dan heb je de prijs voor aller, allerbeste vriend(in) gegarandeerd in de pocket.

Heerlijk lachen met stand-up comedy

Comedy Night is een bijzondere show in Grand Café Bergse Bossen. Stand-up comedy is een show, waarbij vier comedians achter elkaar op het podium staan met de leukste, grappigste verhalen. Comedy Night is iedere keer een groot succes omdat de beste comedians van het land (en daarbuiten!) komen optreden. Op 20 en 21 januari staan weer shows gepland. Met dit cadeau geef je iemand een avond lachen en wie wordt daar nou niet blij van? Klik hier voor meer informatie en tickets.

Oud & Nieuw in de pocket met Goud & Nieuw

Deze avond voor singles is misschien wel het perfecte cadeau voor die vriend of vriendin die altijd véél te lang twijfelt waar Oud & Nieuw gevierd gaat worden. En ook voor wie geen zin heeft om de enige single te zijn op het feest. En nee, het is geen koppel-avondje voor sneue vrijgezellen: Goud & Nieuw is het feest van NMLK (‘Nieuwe Mensen Leren Kennen’) en dat betekent een fantastisch avondje uit met een heleboel leuke mensen die gewoon, heel simpel, tijdens het stappen graag, ja, nieuwe mensen leren kennen. Let op: de tickets gaan hard!

entree-balk

Eindelijk! Bushalte Bergse Bossen

24 november 2016

Het zat al een tijdje in de pijpleiding, maar nu gaat het toch echt gebeuren: er komt een bushalte bij Hotel Bergse Bossen. Recht voor de deur. En dat is mooi, want hoewel Bergse Bossen met de auto en de fiets heel goed te bereiken is, was je met de bus toch genoodzaakt een stuk te wandelen. Geen straf in dit gebied, maar niet erg prettig in de regen of voor minder validen.

Vanaf 11 december a.s. is het zover. En de naam van de nieuwe busstop? Halte Bergse Bossen!

entree-balk

Bergse Bossen krijgt bushalte

24 november 2016

Goed nieuws: vanaf 11 december 2016 komt een nieuwe bushalte op de Traaij, en deze ligt zó dicht bij Bergse Bossen dat deze de naam ‘Halte Bergse Bossen’ zal dragen. De bushalte ligt aan een nieuwe buslijn, nummer 381, die ook bij NS station Driebergen-Zeist zal stoppen. Dus het wordt nóg gemakkelijker om bij Bergse Bossen te komen.

We zijn erg blij met het besluit van de gemeente om de nieuwe buslijn toe te staan. Met de OV-fiets, de milieuvriendelijke shuttle-service en taxi konden onze gasten al gemakkelijk bij Bergse Bossen komen; met de bus is daar een prima optie aan toegevoegd.

Cadeautip: Comedy Night tickets verkrijgbaar

11 november 2016

Omdat het toch ook een leuk cadeau is voor de feestdagen hebben we besloten de tickets voor Comedy Night lekker vroeg in de verkoop te doen. De namen van de comedians zullen de komende weken bekend worden gemaakt, maar zoals vaste bezoekers weten: het is altijd een geweldige avond vol comedy van het hoogste niveau. Wil je op de hoogte blijven van de line-up? Houd onze Facebookpagina in de gaten. Daar zetten we van alles op.

Dus neem je vriend, vriendin, collega, buurman of moeder eens mee naar een avondje stand-up comedy. Dat is nog ’s een leuk cadeau.

Comedy Night zal plaatsvinden op 20 januari en 21 januari in Grand Café Bergse Bossen.

Goud & Nieuw, laatste kaarten!

11 november 2016

Voor de 7de keer organiseert NMLK (‘Nieuwe Mensen Leren Kennen’) een nieuwjaarsfeest van jewelste: Goud & Nieuw. Dresscode? Goud en glitter natuurlijk.
NMLK is een platform voor leuke evenementen, speciaal georganiseerd voor mensen die, tja, de naam zegt het al: nieuwe mensen willen leren kennen. De sfeer is ongedwongen, kortom, een perfect avondje uit.
Wie er op tijd bij is kan ook nog de exclusieve combi-tickets bestellen: feest mét hotelovernachting. En de check-out is pas om 14:00 uur, dus uitslapen kan héél lang.

Een fantastisch feest. Niet te missen. Bestel kaarten hier.