menu

Meindert

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Verwen mama met een heerlijke Moederdagbrunch!

18 april 2017

Zondag 14 mei Moederdagbrunch bij Bergse Bossen

Voor alle lieve moeders die het hele jaar door druk zijn met van alles regelen, met plannen, broodtrommels vullen, maaltjes koken, wassen draaien, als taxibedrijfje voor de kinderen  fungeren  etc., verzorgen we hier bij Bergse Bossen, in ons gezellige Grand Café, het ideale Moederdagcadeau: een met zorg bereide, royale Moederdagbrunch, met overheerlijke huisgemaakte gerechten en lekkere drankjes! Uiteraard worden de moeders feestelijk ontvangen met een glaasje Prosecco rosé. Daarna hoeven ze alleen nog maar aan te schuiven, aan het voor jullie gereserveerd tafeltje, om zich vervolgens vreselijk te laten verwennen.

Vanaf 11.00 uur zijn jullie van harte welkom en het buffet is tot 13.30 uur geopend.
Volwassenen  betalen € 29,50 p.p. inclusief genoemde drankjes.  Kinderen van 4 tot 12 jaar betalen € 15,00 p.p. en kids tot 4 jaar mogen gratis mee-eten .

Voor de kids richten we een spelletjeskamer in en de wat grotere kinderen kunnen speciaal voor mama een leuk cadeautje knutselen. We vertellen nog niet wat het is…, anders is het geen verrassing meer!

Kijk voor meer informatie en het Moederdag-buffetmenu even hier.

Het is officieel: we zijn ‘TOP Bergse Bossen’

30 maart 2017

Bergse Bossen vanaf nu Toeristisch Overstappunt (TOP)

Nou wáren we natuurlijk al helemaal TOP ;), maar nu dus ook officieel.
TOP staat voor Toeristisch Overstappunt. Dit is een startpunt, goed bereikbaar per auto en met ruime parkeergelegenheid, waar mensen de auto kunnen achterlaten om vandaar uit heerlijk te fietsen of te wandelen. Vanaf elke TOP zijn er bewegwijzerde wandelroutes en fietsroutes te volgen, die de fietsers en wandelaars  laten kennismaken met de mooiste plekjes in de omgeving. Bij de Toeristische Overstappunten zijn informatiezuilen aanwezig met een kaart van de omgeving en informatie over bezienswaardigheden in de buurt van de routes. De fiets- en wandelroutes die op  onze zuil staan, zijn verkrijgbaar bij de receptie van het hotel.

Horeca en fiets-oplaadpunt
Bij Grand Café Bergse Bossen kun je terecht voor een lekker kopje Fairtrade koffie met huisgemaakte taart voordat je op pad gaat. Maar ook een gezonde en met zorg bereide lunch op ons zonnige terras behoort tot de mogelijkheden. En wat dacht je van een heerlijk verkoelend drankje met een borrelgarnituur na een actieve dag in de buitenlucht?

Bergse Bossen beschikt over diverse oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Opening
De officiële opening van TOP Bergse Bossen volgt nog! Houd hiervoor de website en onze Facebookpagina goed in de gaten.

 

 

Datum nieuwe Comedy Night bekend!

28 maart 2017

Save the date!

De Comedy Night van 25 maart jl. was weer volledig uitverkocht en een doorslaand succes. Gelukkig staat de nieuwe Comedy Night alweer gepland! En wel op zaterdag 10 juni!

Zet die datum dus maar vast in je agenda. Informatie over de line up volgt z.s.m. Houd hiervoor onze website en vooral onze Facebookpagina in de gaten. Daar vermelden we de laatste nieuwtjes en ook wanneer de kaartverkoop van start gaat.

Eén ding is al zeker: er gaat geschaterd worden!

De lente! Vergaderen in het groen

14 maart 2017

Bijna alle vergaderzalen van Bergse Bossen hebben openslaande deuren naar buiten en een terras. En wanneer de eerste zonnestralen zich weer laten zien glippen onze gasten dan ook snel even naar buiten wanneer het kan. Zo wordt een korte pauze een fijn momentje vitamine D pakken.

Wist u trouwens dat u bij de receptie een ‘korte wandeling’ kan halen? Dat is een blokje om, maar dan op z’n heuvelrugs: door de prachtige bossen. En in 20 minuutjes bent u weer terug. Dus heeft u een langere pauze, pak een broodje mee en ga het Nationaal Park in. Heerlijk.

Bij het boeken van een zaal kunt u altijd vragen of het een vergaderzaal met terras betreft. In de lente en zomer doet u daar de groep een groot plezier mee.

MTB-vignetten 2016-2017 nu verkrijgbaar

16 februari 2017

Wist je dat je vanaf Bergse Bossen binnen no-time op een mooie mountainbike-route zit? En je bent wel zo snel op pad als je meteen een MTB-vignet kan kopen. Daarom zijn de nieuwe MTB-vignetten voor dit jaar zijn weer te krijgen bij de receptie van Hotel Bergse Bossen.

Het vignet is een kalenderjaar geldig en kost maar €7,50. Met je bijdrage kunnen de paden, met behulp van vrijwilligers, worden onderhouden.

Meer lezen over mountainbiken in onze omgeving? Kijk hier.