menu

Gevarieerde buffetten

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Direct offerte aanvragen Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Ongedwongen dineren?

Gezellig dineren en zelf kunnen kiezen wat je opschept? Onze witte brigade bereidt uitgebreide dinerbuffetten, in overleg met onze chefkok is aanpassing uiteraard mogelijk.

Koud/warm buffet I à € 24,50 per persoon

Soep

  • Kopje soep van de dag

Koude items

  • Hollandse haring met uitjes en zuur
  • Gekruide en gerookte makreel
  • Gebraden fricandeau
  • Aardappelsalade met bieslook
  • Salade met komkommer, tomaat, feta en olijfolie
  • Witlofsalade met ananas en oude kaas
  • Rauwkost van het seizoen
  • Stokbrood met roomboter en kruidenboter
  • Diverse sauzen en dressings

Warme items

  • Kipsaté met pindasaus
  • Gehaktballetjes in pittige Spaanse saus
  • Kipgerecht met citroen, peterselie en knoflook
  • Vegetarische schotel van pasta, champignons en gedroogde tomaat
  • Krielaardappeltjes in de roomboter gebakken

 

Koud/warm buffet II à € 28,50 per persoon

Soep

  • Kopje soep van de dag

Koude items

  • Gerookte zalm met crème fraîche
  • Gerookte forelfilet met mierikswortelsaus
  • Rauwe ham met meloen
  • Pastasalade met pesto
  • Waldorfsalade (salade van bleekselderij, appel en walnoten)
  • Kipsalade met gerookte kipfilet, appel, mandarijn en kerrie
  • Salade van tomaat en mozzarella
  • Rauwkost van het seizoen
  • Stokbrood en ciabatta broodjes met roomboter en kruidenboter
  • Diverse sauzen en dressings

Warme items

  • Kipsaté met Indische satésaus
  • Médaillons van varkenshaas met grotchampignons, sjalotjes en bacon
  • Boeuf Bourguignon
  • Stoofpotje met diverse vissoorten in roomsaus
  • Spinazietaart
  • Gevulde pasta-canelones (vegetarisch)
  • Roseval-aardapschilpeltjes in de schil

Koud/warm buffet III à € 34,50 per persoon

Soep

  • Kopje soep naar keuze (van tevoren te bepalen)

Koude items

  • Gerookte Schotse zalm met mosterd/dillesaus
  • Gerookte forel
  • Krabsalade op ambachtelijke wijze gemaakt
  • Diverse hamsoorten met meloen
  • Getrancheerde rosbief met abrikozensaus
  • Diverse soorten paté
  • Pastasalade met 3 verschillende soorten kaas
  • Waldorfsalade (salade van bleekselderij, appel en walnoten)
  • Salade Caprese (tomatensalade met mozzarella)
  • Fruitsalade
  • Rauwkost van het seizoen
  • Diverse soorten brood en broodjes met roomboter en kruidenboter
  • Tapenades, sauzen en dressings

Warme items

  • Rundersucade in kruidige paddenstoelenjus
  • In ketjap gemarineerde kipsaté
  • Fricandeau met paprika-saus
  • Tongscharolletjes gevuld met zalm in kreeftensaus
  • Aardappelomelet (vegetarisch)
  • Lasagne met groenten, kaas en quorn (vegetarisch)
  • Roseval-aardppeltjes in de schil

Aanvullingen op de buffetten 

  • IJscoupe Bergse Bossen € 5,50 (diverse soorten ijs, vers fruit en slagroom)
  • Vers fruitsalade € 5,50
  • Dessertbuffet € 12,50 (diverse mousses, bavaroises en ijs, petit fours, patisserie en  verse fruitsalade)
  • Koffie, thee met assortiment zoetigheden € 4,25

 

Voor alle buffetten geldt een minimum van 20 personen. Kinderen tot 4 jaar: gratis, kinderen tot 12 jaar: 50%. Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW.