menu

Themabuffetten

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offerte Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Geheel in stijl ..

Naast de “traditionele” dinerbuffetten, bieden wij ook themabuffetten aan

Kom in Mediterrane sferen met het Tapas of Italiaanse buffet in de zomermaanden of kies voor een buffet van eigen bodem met Oer-Hollandse stampotten.

Italiaans buffet à € 39,50 per persoon, incl. dessertbuffet (min. 40 personen)

Koude gerechten

  • Vitello tonnato (kalfsvlees met tonijnsaus)
  • Carpaccio van zalm
  • Antipasti van diverse fijne Italiaanse vleeswaren
  • Salade Caprese (tomaat, buffelmozzarella en basilicum)
  • Cipolle balsamico (zoetzure balsamico-uitjes)
  • Risottoballetjes met paddenstoelen
  • Grissini met rauwe ham en rucola
  • Gemarineerde artisjokken en champignons
  • Diverse soorten olijven
  • Tapenades & pesto
  • Diverse Italiaanse broodsoorten

Warme gerechten

  • Tomaat/basiliumsoepje
  • Pollo al limone (kip met citroen & oregano)
  • Saltimbocca (varkensrolletjes gevuld met Parmaham en salie)
  • Ossobucco (stoofschotel met kalfsschenkel)
  • Spiesje met in knoflookolie gemarineerde scampi’s
  • Mootje zalm met verse dille in folie
  • Minipizza quattro stagioni en vegetariana
  • Penne carbonara (spek, ei, parmigiano, room)
  • Spaghetti al ragú (tomaten/gehaktsaus)
  • Lasagne vegetariana
  • Farfalle con salmone affumicato (strikjespasta met gerookte zalm & roomsaus)
  • Verdure miste alla griglia (zoete paprika, courgette, aubergine, venkel)
  • Ovenaardappeltjes met rozemarijn

Dessert

  • Tiramisu
  • Panna cotta
  • Macedonia di frutte (salade van vers fruit)
  • Citroentaart
  • Tartufo; Italiaanse chocolade ijsspecialiteit
  • Formaggio (diverse Italiaanse kazen)

 

Spaans tapasbuffet à € 32,50 per persoon (min. 20 personen)

Koude tapas

  • Gazpacho (koude pittige tomatensoep)
  • Jamón serrano (Spaanse ham)
  • Boquerones limón (gemarineerde ansjovis)
  • Huevos rellenos atun (gevulde eieren met salade van tonijn, rode ui en kappertjes)
  • Ensalada de pollo (kipsalade met kip en selderij)
  • Patatas con all-i-oli (aardappeltjes met knoflookmayonaise)
  • Queso manchego (Spaanse schapenkaas)
  • Chorizo (pittige worst)
  • Pinchos de caprese (spiesjes van tomaat, basilicum en mozzarella)
  • Pan al ajo y tomate (brood met knoflook en tomaat)
  • Pan con pasta de aceitunas (brood met tapenade)
  • Aceitunas aliñadas (gemarineerde olijven)

Warme tapas

  • Gambas al pil-pil (garnalen in pittige knoflookolie)
  • Albondigas de carne (rundergehaktballetjes met tomatensaus)
  • Pollo al ajillo (kipstukjes gebakken met knoflook)
  • Mejillones canarios (mosselen met een toamten-cognacsaus)
  • Calamaris ala romana (gefrituurde inktvisringen)
  • Solomio a la pimienta (biefstukpuntjes met pepersaus)
  • Champiñones al ajillo (champignons gebakken met knoflook en peterselie)
  • Tortilla de patatas (Spaanse aardappelomelet)
  • Verduras a la brasa (gemarineerde gegrilde groenten)

Aanvullingen op de buffetten

  • IJscoupe Bergse Bossen € 5,50 (diverse soorten ijs, vers fruit en slagroom)
  • Vers fruitsalade € 5,50
  • Dessertbuffet € 12,50 (diverse mousses, bavaroises en ijs, petit fours, patisserie en salade van vers fruit)
  • Koffie, thee met assortiment zoetigheden € 4,25

Kinderen tot 4 jaar: gratis, kinderen tot 12 jaar: 50%
Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW.

 

 Stamppottenbuffet à € 22,50 per persoon (minimaal 20 personen)

  • Stamppot zuurkool met krokant gebakken speklapjesHutspot van peen en ui met braadworst
  • Boerenkoolstamppot met rookworst
  • Capucijners met spekjes
  • Fijne en grove mosterd
  • Amsterdamse uien, augurken, piccalilliy, gesnipperde uitjes,
  • Uitgebakken spekjes, rode stoofpeertjes,
  • Appelmoes, rode koolsalade, rode bietensalade met appel en ui, witte bonensalade.

Dessert:

  • Coupe Bergse Bossen

Prijzen inclusief btw.