menu

Feestdagen specials

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Feestelijke arrangementen uit eigen keuken

Speciaal voor de feestdagen heeft onze chef twee heerlijke arrangementen samengesteld. De ene voor recepties en borrels; de ander voor als u een diner heeft gepland. Bergse Bossen zorgt als vanouds voor een prachtige aankleding van het Grand Café, zodat u enkel de uitnodiging hoeft te versturen. Alle zorg uit handen, en dat is wel zo prettig aan het einde van het jaar.

Kerst- en nieuwjaarsborrel arrangement

  • Geitenkaas kroketjes
  • Ciabatta pizza
  • Wrap met gamba’s en wasabimayo
  • Tartelette met salami, rode ui, kaas en oregano 
  • Pinchitos: varkens spiesjes gekruid met Indische kerrie
  • Courgettesoep met baconkruim en kaasstengeltje

Kerstbuffet 

  • Broccolisoep met romige gorgonzola 
  • Diverse broodsoorten met tapenade en gezouten boter
  • Diverse patésoorten
  • Vitello tonato
  • Mix van gerookte en gemarineerde makreel
  • Authentieke kaasfondue met verschillende groenten
  • Warme beenhammetje met honingmosterdsaus
  • Geroosterde poon met zoute citroen en groene kruiden 
  • Winterse Irish stew met grof garnituur van aardappel, wortel en ui
  • Ragout van bospaddestoelen 
  • Winterse groente- en aardappel garnituur (Roseval aardappelen, gratin, spruitjes, witlof en stoofperen) 
  • Panettone, het Italiaanse nieuwjaarsbrood
  • Trifle, het klassieke Engelse dessert
  • Applecrumble uit de oven
  • Glaasje gevuld met luchtige chocolademousse

Kerstarrangement reserveren?

Komt u gerust een keer langs om kennis te maken met Hotel Bergse Bossen. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 0343 528 150 of een offerte aanvragen via het offerteaanvraag formulier.