menu

Route vanaf NS station

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offerte Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Route vanaf NS station Driebergen-Zeist

De trein naar NS-station Driebergen-Zeist gaat regelmatig vanuit de richtingen Utrecht en Arnhem.

 • Met de bus

  Vanaf het station gaan bussen richting Driebergen. Bushalte Bergse Bossen bevindt zich direct voor de ingang van het hotel. Kijk bij de OV-planner voor meer informatie (adres voor bestemming: Bushalte Bergse Bossen, Driebergen)

 •  Shuttle service

  Vanaf het NS-station verzorgt taxibedrijf Besseling een milieuvriendelijke shuttleservice. Deze vertrekt vanaf een speciale standplaats (te herkennen aan de borden “Groen Centraal” en het groene buspictogram), die  zich  tegenover  de uitgang bevindt. De shuttleservice rijdt van maandag tot en met vrijdag van 8.00-10.00 uur en van 16.00-19.00 uur. De kosten zijn € 6,40 per persoon.
  Voor reserveren, meer informatie over de shuttleservice buiten de bovenstaande tijden verwijzen wij graag  naar  www.ikreisgroen.nl.

 • Snel op weg met een OV-fiets!

  Op de fiets bent u er in een kleine 20 minuten.

 • Taxi

  Als enige Hotel / Congresaccommodatie in de omgeving biedt Bergse Bossen – in samenwerking met Aro Anders – een eigen Taxiservice aan. Een rit kost € 6,40 per persoon. Voor grotere groepen gelden speciale tarieven.  De nieuwe taxi rijdt volledig elektrisch en sluit daarmee perfect aan bij onze klimaatneutrale doelstelling in onze bedrijfsvoering. Reserveer deze taxi-service  via de site van Aro Anders.  Wij kunnen niet garanderen dat u te allen tijde gebruik kunt maken van deze taxiservice; het metertarief van de overige taxi’s bedraagt ca. € 13,00.

Hotel Bergse Bossen is ook goed te bereiken met de auto.